Volg onze podcast rond productiviteit

Podcasts zijn de ideale manier om bij te leren zonder tijd te verliezen! Via je smartphone luister je waar en wanneer je wil. Je kan iedere moment pauzeren, terugspoelen of stukken overslaan. Met de Productief.eu podcast word je met iedere aflevering een beetje productiever!

In de wagen, tijdens het sporten, als je de afwas aan het doen bent,... Door deze activiteiten te combineren met het beluisteren van een podcast, haal je meer uit je tijd.

Je kan de Productief.eu podcast volgen op deze platformen:

Of zoek op "Productief.eu" in jouw favoriete podcast app!

Hier kan je ook alle episodes vinden met beschrijving en video:

Minddump

Video en transcriptie van: Minddump". De Minddump is een heel krachtig onderdeel van Getting Things Done. Je haalt alles uit je hoofd en dit zorgt voor overzicht en rust in je hoofd. In deze aflevering kom je te weten wat een Minddump is, hoe vaak je die best doet, wat de voordelen ervan zijn,...

Lees meer

Eetgewoontes voor hogere productiviteit

Interview met voedingsexpert Barbara Roelants van Ik ga voor Plan B

Lees meer

De onderschatte kracht van kleine gewoontes

Video en transcriptie van: "De onderschatte kracht van kleine gewoontes". De kracht van gewoontes wordt nog steeds onderschat. Ze kunnen nochtans een heel groot effect hebben op je gezondheid, geluk en financiële situatie. Maak dit jaar geen goede voornemens, maar goede gewoontes. In deze aflevering reiken we enkele tips & tricks aan.

Lees meer

Interview met Tom Deketelaere van De Immowinkel

Tijd besparen met automatiseren: Tom van De Immowinkel vertelt

Lees meer

Productief thuiswerken

Video en transcriptie van het webinar: "Productief thuiswerken". Thuiswerken is niet altijd gemakkelijk. Er zijn heel wat afleidingen en er is geen sociale druk. In dit webinar geven we tips om thuiswerken zo productief en aangenaam mogelijk te maken.

Lees meer

Inbox Zero

Video en transcriptie van het webinar: "Inbox Zero". We worden dagelijks allemaal overstelpt met mails. Zowel voor het werk als privé. Velen hebben moeite met het verwerken van al die mails. Hoe zorg je ervoor dat jouw Inbox leeg is en blijft? In ons webinar leggen we uit hoe je dit handig kan aanpakken.

Lees meer

Hoe omgaan met uitstelgedrag?

Video en transcriptie van het webinar: "Hoe omgaan met uitstelgedrag?" Uitstelgedrag is iets universeel. Velen worstelen hier dagelijks mee. We bespreken de oorzaken en 10 technieken om uitstelgedrag tegen te gaan.

Lees meer