Trainer Maarten De Block

Trainer Maarten De Block

Ik ben ondernemer, productiviteit trainer en auteur. Ik ben gepassioneerd door Drupal, personal development en hernieuwbare energie.

Al heel mijn professionele carrière heb ik meer ambitie gehad dan tijd. Altijd heb ik het volgende idee, de volgende innovatie, een proces dat beter kan, ... in mijn hoofd rondzweven. Zo heb ik al meer 'zij-projecten' gehad dan ik kan tellen.

Helaas bleven veel van de ideeën in de ideefase, of werden ze nooit degelijk afgewerkt. Dat is blijven duren tot ik Getting Things Done leerde kennen.

Ik vertel heel graag over hoe ik mijn eigen productiviteit inricht en ben oprecht van mening dat ik andere mensen hiermee kan helpen.

Activiteiten/ervaringen:

Favoriete boeken:

Wat anderen zeggen:

Een geboren ondernemer die perfect weet hoe je je tijd efficiënt kan inzetten en bijgevolg je productiviteit kan verhogen. Dankjewel om al je best practices die je uit interessante boeken en eigen ervaring gehaald hebt met ons te delen! - An Deraemaeker

Maarten deelt tips en tricks vanuit GTD én eigen ervaring! Inspirerend! - Sven Monsaert

Maarten is een goede en rustige spreker. Je merkt dat GTD een onderdeel van z’n leven is. Goede sterke praktijkvoorbeelden van zowel privé als zakelijk. - Cedric Spillebeen