Ontmoet de digitale medewerkers

Meer jobtevredenheid, meer resultaten en meer omzet. Hou zelf meer tijd over voor de leuke en creatieve taken door hulp in te schakelen van een digitale medewerker!

Er is nog altijd manueel werk nodig om gegevens van het ene systeem in het andere te plaatsen om ervoor te zorgen dat andere processen goed functioneren. Dat is repetitief, monotoon en vooral onproductief werk.

Een slimme digitalisering maakt je tijdrovende taken efficiënt, zodat jij en jouw collega's terug kunnen focussen op wat echt telt: meerwaarde creëren voor het bedrijf, de werknemers en de klanten.

Met goed geautomatiseerde bedrijfsprocessen win je aan interne efficiëntie, klantgerichtheid en productiviteit. Dankzij een digitale werknemer die al het saaie werk op zich neemt, zijn deze repetitieve; manuele zaken verleden tijd:

  • Papieren scannen voor je boekhouder
  • Btw-aangiften invoeren in nationale en Europese overheidssystemen
  • Betalingsherinneringen versturen voor facturen
  • Vakantie- en ziektedagen invoeren in een sociaal secretariaat
  • Prijsgegevens overzetten van de website naar een intern planningsysteem
  • ...

Samen met jou en onze digitale partner EntityOne doen we een digitale en productiviteitsscan. We bepalen een plan van aanpak om het beste resultaat te bereiken. Contacteer ons nu voor vrijblijvende informatie.

Wat is een digitale medewerker?

Een digitale medewerker is een computerprogramma vergelijkbaar met een website. Op regelmatige tijdstippen bekijkt het programma als er nieuwe gegevens of nieuwe acties klaarstaan. Bijvoorbeeld er is een contactformulier ingevuld. De digitale medewerker gaat dit contactformulier dan automatisch omzetten naar een contact in jou adresboek, een e-mail versturen, CRM systeem aanvullen, offerte versturen, afspraak plannen, ... of wat je ook maar wil.

Meer en meer zijn programma's 'open', ze laten (mits goedkeuring) andere programma's toe om informatie uit te lezen en aan te passen. Zo kan een digitale medewerker bijvoorbeeld jouw mailbox uitlezen (mits toestemming) en bepaalde mails automatisch verwerken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld facturen van Telenet of Proximus die automatisch bij de boekhouder terecht moeten komen indien het bedrag binnen de verwachtingen valt.

Wat zijn de voordelen van een digitale medeweker?

  • Snelheid: je digitale medewerker werkt snel en 24/7.
  • Besparing: een digitale medewerker is veel goedkoper dan een menselijke medewerker.
  • Kwaliteit en compliance: een digitale medewerker werkt met oog voor detail en correctheid, daardoor is de kans op fouten heel klein.
  • Jobtevredenheid: een digitale medewerker neemt de saaiste taken op zich en zorgt zo voor meer jobtevredenheid bij collega’s, omdat zij zich meer kunnen focussen op inhoudelijke taken

Ook meer winst dankzij digitale medewerkers?

Neem vrijblijvend contact op